/
Gør backup effektivt og enkelt med Veeam Agent!

Gør backup effektivt og enkelt med Veeam Agent!

Vidste du, at du som forhandler i Curanet kan tilbyde Veeam Agent? Veeam Agent er nem og simpel backup, som du kender det, og hvor data er placeret i vores danske datacenter. Veeam Agent er en agent, som dine kunder installerer på sin maskine. Det kan både være en virtuel eller fysisk maskine samt enten Windows eller Linux.

Vidste du, at du som forhandler i Curanet kan tilbyde Veeam Agent?  

Veeam Agent er nem og simpel backup, som du kender det, og hvor data er placeret i vores danske datacenter.  Veeam Agent er en agent, som dine kunder installerer på sin maskine. Det kan både være en virtuel eller fysisk maskine samt enten Windows eller Linux.  

Når først agenten er sat op, kører backup helt automatisk. Dine kunder kan vælge mellem to udgaver:   

 1. Veeam Agent Basic. Denne dækker alle gængse behov for backup og gendannelse.   
 1. Veeam Agent Pro. Denne dækker mere avancerede behov som fx Exchange- og SQL-backup til Windows eller automatisk eksekvering af backup scripts til Linux.  

Alle backupdata fra både Veeam Agent Basic og Pro gemmer vi som standard i vores ISO 27001-certificerede datacenter i Danmark. 

 
Hvem henvender det sig til? 

Veeam Agent er relevant for alle, der arbejder med eller på Linux- og Windows-baserede servere og arbejdsstationer. 

Det kan fx være en medarbejder, der arbejder fra en Windows-maskine og gerne vil have backup af sine lokale filer i vores datacenter. Det kan også være en Linux-administrator, der gerne vil have backup af serveren og mulighed for at eksekvere scripts i forbindelse med backuppen (fx dump af MySQL). 
 

Hvordan virker Veeam Agent? 

Det er simpelt og hurtigt at komme i gang med Veeam Agent. Når agenten er installeret på din virtuelle maskine eller fysiske enhed, skal du blot: 

 

1. Vælge et Veeam Recovery Media 

Det kan fx være et recovery image eller en ISO-fil, der gemmes på et netværksdrev. Med et recovery media kan du boote din maskine (fysisk eller virtuel), hvis maskinen fejler og ikke kan boote på normal vis. 

 

2. Vælge hvilke data der skal tages backup af 

 • Med Veeam Agent kan du tage backup af: 
 • Hele din arbejdsstation (fx til bare-metal-gendannelse på en anden maskine) 
 • Specifikke volumes (fx et C-drev) 
 • Specifikke filer og mapper 
 • Linux-udgaven giver også mulighed for at tage backup af snapshots af volumes.
   

3. Vælge hvor backuppen skal gemmes 

Med både Veeam Agent Basic og Pro gemmes backuppen som udgangspunkt i vores datacenter. Ønsker du at gemme en lokal kopi (fx på en USB) eller en kopi i en shared folder (fx med SMB eller NFS storage), kan du også det. Bruger du Veeam Agent Basic til Windows, kan du også gemme en kopi i Microsoft OneDrive. 

 

4. Vælge hvornår og hvor ofte, der skal tages backup

Du bestemmer selv, hvornår og hvor ofte du ønsker at tage backup af sine data. Det kan fx være alle hverdage kl. 22.00. Med Windows-udgaven kan du også vælge: 

 • Hvad der skal ske med backuppen, hvis din maskine er slukket (Skal backuppen springes over, eller skal den starte, når maskinen er tændt?) 
 • Hvad der skal ske med din maskine, når backuppen er gennemført (Skal maskinen fx lukke ned eller fortsat være tændt?) 
 • Hvilke handlinger der sætter backupjobbet i gang? (Fx når du låser computeren, eller når maskinen får forbindelse til det lokale netværk, hvor du gemmer sin backup) 

 

Hvordan bestiller jeg Veeam Agent til mine kunder? 

Ønsker du at bestille Veeam Agent, eller er du interesseret i en demo, kan du gøre det via dit forhandlerpanel. Vi opretter løsningen/demoen til din kunde og sender dig de oplysninger, du skal bruge, for at installere agenten på din kundes workstation eller server. Får dine kunder brug for at gendanne data, kan de gøre det direkte fra agenten – hurtigt og nemt og uden involvering fra os. 

 

Lad os starte dialogen op!  

Har du spørgsmål til Veeam Agent, så tag endelig fat i os på reseller@curanet.dk eller 7023 1147

De bedste hilsner fra 

Henrik Hedegaard & Mikkel Bøgh 
Curanet A/S 

 

HHE_HenrikHedegaard_2019_Keycard Mikkel Boegh

Henrik Hedegaard 
Salgsdirektør 

Mikkel Bøgh 
Partner Account Manager

Lignende indlæg