/
Mød de 3 frække drenge i klassen - Curanet Starter, Standard & Premium

Mød de 3 frække drenge i klassen - Curanet Starter, Standard & Premium

Curanets reseller webhoteller er designet til IT konsulenter og webbureauer, som har behov for ekstra stærk og stabil webhosting til deres kunder.

Tidligere på året har vi foretaget en stor opgradering af vores webhoteller.

Det betyder, at du fremover kan tilbyde dine kunder 3 moderne webhotelpakker, som er markant kraftigere end de tidligere webhoteller og fyldt med ny cool funktionalitet.I dette blogindlæg giver vi dig et godt overblik over de 3 webhotelpakker, funktionalitet, fordele samt migreringsmuligheder.

Happy inspiration!


 

Mød de 3 frække drenge i klassen

 

De 3 nye webhotelpakker hedder Curanet Starter, Standard & Premium. Du og dine kunder kan vælge den pakke, som bedst imødekommer behovet for CPU, RAM og disk- og databaseplads. Alle øvrige funktionaliteter og værktøjer er ens for de 3 pakker. Tjek dem ud her.

 

NyeWebhoteller_BlogPhoto_Webhotel_packages


 

 

Tilbyd dine kunder et webhotel af høj kvalitet

 

Når det kommer til høj oppetid, sikkerhed, effektive backup-rutiner og hurtige svartider, så er der ingen tvivl om, at de 3 frække drenge består med et stort 12-tal. Vi sætter en ære i at levere et produkt, som kvalitetsmæssigt differentierer sig fra lavprisselskaberne - og det giver dig mulighed for at gøre det samme, når du tilbyder webhoteller til dine kunder.

Med de nye webhoteller følger der en række fordele:

Webhoteller - fordele - Blog

 

 

Et stort boost af ressourcer

De nye webhoteller har fået et stort boost af ressourcer i forhold til de gamle webhoteller – og det kommer dig og dine kunder til gode uden en ekstra cost!

 • Øget CPU op til +200 %
  Alle webhoteller har fået øget antallet af CPU-kerner. Curanet Starter* har fordoblet antallet fra 1 til 2 CPU-kerner. Curanet Standard** stiger fra 1 til 3 CPU-kerner pr. webhotel og med den nye Curanet Premium pakke får du i alt 4 CPU-kerner.

 • Øget diskplads op til +150 %
  Curanet Starter er steget fra 10 GB til 25 GB diskplads. Curanet Standard er blevet boostet med op til +150 % mere diskplads, da de stiger fra 25 GB til 50 GB diskplads. I den nye Premium pakke får du 100 GB diskplads, samt mulighed for at tilkøbe yderligere plads.

 • Nye funktioner og værktøjer
  Du får bl.a. mulighed for at se/hente dine logs direkte via FTP eller SSH, samt mange andre nye teknologier, som du kan læse mere om nedenfor.

* Tidligere Windows/Linux Hotel, ** Tidligere Windows/Linux Hotel PRO

 


 

 

Få overblik over nye teknologier og udviklingsværktøjer

 

Forhandler du allerede webhoteller via Curanet, kan du glæde dig over, at vi har opgraderet webhotellerne med flere nye værktøjer. Nedenfor kan du – i overskrifter - få et overblik over de væsentligste.

 • Error- og Access Logs
  Du kan nu se/hente dine logs direkte via FTP eller SSH, da du har direkte adgang til dine Error- og Access Logs via mappen webserver-logs, som ligger i roden af dit webhotel.
  Cron Job Manager
  Du kan bruge Cron Jobs i de nye webhotelpakker – en funktion, som har været efterspurgt af flere.
 • Domænealias
  Specifikt for ASP-webhoteller er det nu muligt at opsætte domænealiasser – teknisk kaldet for ”bindings” til f.eks. flere sproglag, eller hvis du på anden vis ønsker at pege et nyt domæne over på et eksisterende.
 • HTTP/3, Brotli, TLSv1.3 og QUIC
  De nye webhoteller understøtter HTTP/3, Brotli, TLSv1.3 og QUIC. Sidstnævnte gælder kun PHP-webhotellerne. Disse teknologier har en positiv påvirkning på hjemmesidens hastighed.
 • WordPress Litespeed Cache
  De nye webhotelpakker (Linux) er alle optimeret til WordPress, som nemt kan installeres og køre lynhurtigt. Vi har nemlig inkluderet Wordpress Litespeed Cache plugin, inkl. køreklar serveropsætning.
  WordPress 1-Click Installer
  Med den indbyggede WordPress 1-click Installer kan du nemt installere og automatisk opdatere WordPress direkte fra resellerpanelet.

Få mere information her

 


 

 

Skal vi hjælpe med at flytte dine eksisterende webhoteller?

 

Hvis du har dine kunders webhoteller et andet sted end Curanet, men er interesseret i at flytte dem, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

Vi har et super dygtigt support- og migreringsteam, som kan tage sig af hele datamigreringen og sikre en tryg, sikker og effektiv proces for dig og dine kunder.

Hvis du synes, det kunne være interessant, så lad os tage en afklarende snak, hvor vi kan få indsigt i antallet af webhoteller samt jeres ønsker og behov til de nye webhoteller. Her vil du også kunne stille alle de spørgsmål, du måtte have til en migreringsproces.

 

Mød vores Curanet support og migreringsteam:

Vi er stolte over at præsentere dig for disse super skarpe og service-minded hoveder, som alle vil glæde sig til at supportere dig med dine webhoteller. Teamet kan fanges på support@curanet.dk.

 

 

KB_KasperBoldreel_2020_Keycard

 

NSH_NikolajHald_2019_Keycard

 

MLR_MikkelLysholt_2019_Keycard

Kasper Boldreel
Supporter

Nikolaj Søemod Hald
Supporter

Mikkel Lysholt Robdrup
Supporter

 

FKP_Frederik Kjellerup Pedersen_2019_Keycard

 

PKH_PoulKildahlHosbond_2019_Keycard

 

MMM_MikkelMadsMadsen_2019_Keycard

Frederik Pedersen
Supporter

Poul Kildahl Hosbond
Migrering

Mikkel Mads Madsen
Migrering

 


 

Bliv forhandler hos Curanet

 

Er du endnu ikke hosting forhandler hos Curanet, så vil vi rigtig gerne i dialog med dig om dine muligheder. velkommen. Vores reseller webhoteller er designet til IT konsulenter og webbureauer, som har behov for at tilbyde ekstra stærk og stabil webhosting til deres kunder, men ikke ønsker det tekniske ansvar, som følger med ved en dedikeret server.

 

Det siger andre forhandlere om samarbejdet med Curanet:

For Aveo er Curanet ikke blot en leverandør - men en samarbejdspartner. Det der gør Curanet unik er deres team bag ved af menneskelige kompetencer og viden, som virkelig støtter op omkring de behov vi har.
At finde en serverudbyder ude i byen er ikke svært - men at finde en udbyder, som har et team af dygtige og venlige folk bag ved gør Curanet til noget helt særligt
”,
Samuel Glaes, Partner & Direktør, Aveo A/S


Commerze-IT har været kunde hos Curanet siden starten af 2009. Nerven i Curanet er dedikerede medarbejdere og en bred portefølje af produkter. Vi føler os tæt på salg og support, og at de lytter til vores ønsker. Der er altid en stor vilje til at finde løsninger. Vores primære fokusområde er private cloud, og der er Curanet stærke med flere løsningsmodeller på hylderne”,
Steen Nordahl Schmidt, Partner/CEO, Commerze IT.

 


 

 

Lad os tage en snak!

Har du spørgsmål til ovenstående, kan du kontakte os på 7023 1147 eller salg@curanet.dk

 

 

Mød vores Curanet Shared Hosting Sales team:

 

CHW_CamillaPålHingeWilkens_2019_Keycard

 

HNL_HenrikNøhrLorentsen_2019_Keycard

 

JBH_JacobBjørnHansen_2019_Keycard

Camilla Wilkens
Team Lead Hosting Sales

Henrik Idorn Lorentsen
Hosting Specialist & Sales Advisor

Jacob Bjørn Hansen
Hosting Specialist & Sales Advisor

 

NH_NiklasHenriksen_2019_Keycard

 

DAK_DanielKramer_2020_Keycard

 

Niklas Henriksen
Hosting Specialist & Sales Advisor

Daniel Kramer
Hosting Specialist & Sales Advisor

 

 


 

 

Lignende indlæg