/
Vi præsenterer de nye webhoteller – se de nye fordele her

Vi præsenterer de nye webhoteller – se de nye fordele her

Curanets reseller webhoteller er designet til IT konsulenter og webbureauer, som har behov for ekstra stærk og stabil webhosting til deres kunder.

Bliv klogere på vores nye webhoteller i dette blogindlæg, hvor du også kan få svar på gængse spørgsmål om opgraderingen til de nye pakker. 

Nyhed: Nye og stærkere webhoteller

 

Vi er stolte af at kunne præsentere 3 nye, moderne webhoteller, som både er markant kraftigere og har mere funktionalitet end tidligere - til samme pris som før!

De nye pakker er tilgængelige fra den 17. februar 2021. Bestiller du et webhotel efter denne dato, vil du automatisk få en af de nye pakker.

Har du ét eller flere webhoteller, som er fra før denne dato, vil de blive opgraderet til de nye pakker indenfor 1. halvår af 2021. Læs mere om proceduren for opgraderingen her.

 

Læs med her, og bliv klogere på de nye webhoteller:

  De 3 nye webhotelpakker
  >  Flere ressourcer for pengene
  >  Nye teknologier og værktøjer
  >  Procedure for opgraderingen
  >  Ofte stillede spørgsmål
  >  Miljøvenlig hosting på grøn strøm


 


 

Hvilke nye pakker kommer der?

 

Vi introducerer i alt 3 nye webhotelpakker. I alle pakkerne har vi opjusteret flere af ressourcerne, særligt i forhold til hukommelse og diskplads. Det betyder blandt andet, at du nu kan få webhoteller med helt op til 100 GB diskplads.

Derudover har vi tilføjet en masse nye funktioner - til glæde for dig og dine kunder - som vi bl.a. vil gennemgå i dette blogindlæg.

Bestiller du et webhotel fra d. 17. februar, vil du automatisk få en af de nye pakker med mere CPU, RAM og diskplads samt ekstra funktioner. Læs mere om opgradering af eksisterende webhoteller her.

 

 

3 nye reseller webhoteller

Webhotel_packages@2x

 

 

Flere ressourcer for de samme penge

Med de nye webhoteller har vi skruet gevaldigt op for ressourcerne - men til samme pris. Her kan du se, hvad opgraderingen betyder sammenlignet med de gamle webhotelpakker:

 • Øget CPU op til +200 %
  Alle webhoteller får øget antallet af CPU-kerner. Windows/Linux Hotel får fordoblet antallet fra 1 til 2 CPU-kerner. Windows/Linux Hotel PRO stiger fra 1 til 3 CPU-kerner pr. webhotel og med den nye Premium pakke får du i alt 4 CPU-kerner.
 • Øget diskplads op til +150 %
  Windows/Linux Hotel stiger fra 10 GB til 25 GB diskplads. Windows/Linux Hotel PRO bliver boostet med op til +150 % mere diskplads, da de stiger fra 25 GB til 50 GB diskplads. I den nye Premium pakke får du 100 GB diskplads, samt mulighed for at tilkøbe yderligere plads.
 • Nye funktioner og værktøjer
  Du får bl.a. mulighed for at se/hente dine logs direkte via FTP eller SSH, samt mange andre nye teknologier, som du kan læse mere om nedenfor.

 


 

Nye teknologier og udviklingsværktøjer

 

Forhandler du allerede webhoteller via Curanet, skal du vide, at du fortsat har adgang til de samme funktioner som i dag.

Derudover kan du glæde dig over, at vi har opgraderet webhotellerne med flere ressourcer og nye værktøjer. Her gennemgår vi et par af de væsentligste. 

 

Error- og Access Logs

Du kan nu se/hente dine logs direkte via FTP eller SSH, da du har direkte adgang til dine Error- og Access Logs via mappen webserver_logs, som ligger i roden af dit webhotel. 

Specifikt for PHP-webhotellerne kan du via SSH-adgang logge direkte på webhotellet og køre kommandoer uden om kontrolpanelet. Du kan også bruge GIT via SSH, hvis du f.eks. ønsker at anvende GIT-versionsstyring. 

 • FTP - Fuld FTP-adgang for nem konfigurering af en FTP-klient.
 • SSH - Du kan oprette krypterede SSH-forbindelser til de enkelte webhoteller.
 • GIT - Foretag ændringer af dine webfiler til GIT via SSH.

Cron Job Manager

I vores nye webhotelspakker kan du bruge Cron Jobs – en funktion, som har været efterspurgt af flere.

Du kan automatisere alle typer af Cron Jobs med intervaller, du selv fastsætter. Det kan bruges til import/eksport, opdatering af produkter til et feed, eller du kan køre PHP-scripts med alt lige fra systemtjek, kørsel af backup, eller til at sende en påmindelse pr. mail til dig selv eller en automatisk informationsmail til din kunde efter en opdatering.

 

Domænealias

Specifikt for ASP-webhoteller er det nu muligt at opsætte domænealiasser – teknisk kaldet for ”bindings” til f.eks. flere sproglag, eller hvis du på anden vis ønsker at pege et nyt domæne over på et eksisterende.

 

HTTP/2, Brotli, TLSv1.3 og QUIC

De nye webhoteller understøtter HTTP/2, Brotli, TLSv1.3 og QUIC. Sidstnævnte gælder kun PHP-webhotellerne. Uden at gå for meget i detaljer påvirker disse teknologier hjemmesidens hastighed positivt.

 

WordPress Litespeed Cache

De nye webhotelspakker (Linux) er alle optimeret til WordPress, som nemt kan installeres og køre lynhurtigt. Vi har nemlig inkluderet Wordpress Litespeed Cache plugin, inkl. køreklar serveropsætning, som kan gøre WordPress-hjemmesider op til 4 gange hurtigere - til stor glæde for dine kunder.

WordPress 1-Click Installer

Med den indbyggede WordPress 1-click Installer kan du nemt installere WordPress direkte fra resellerpanelet. Du kan desuden vælge at opdatere WordPress automatisk, eller du kan vælge at få notifikation pr. mail, når der er nye versioner tilgængelige.

 

Gendannelse fra kontrolpanelet

I de nye webhotelpakker har sikkerheden fået et (ekstra) nøk opad. Det kommer særligt til udtryk i det nye gendannelsesværktøj, som gør det muligt for dig at gendanne filer, e-mails og databaser direkte i dit kontrolpanel – uden at du behøver at have kontakt til os. Du kan gendanne filer, e-mails og databaser 30 dage tilbage.

 • Du kan gendanne web filer til det enkelte webhotel, som vil blive tilføjet som en mappe på FTP-kontoen.
 • Du kan gendanne e-mails direkte fra resellerpanelet, hvor de vil blive tilføjet til den eksisterende indbakke.
 • Du kan lave et database dump, hvor SQL dumpet gemmes i roden på selve FTP-kontoen.

 


 

Opgradering af eksisterende webhoteller

 

I slutningen af foråret vil vi begynde at opgradere eksisterende webhoteller - helt uden beregning. Opgraderingen sker helt automatisk, og du skal ikke gøre noget, men vi informerer dig naturligvis om, hvornår det sker.

Har du et webhotel hos os, kontakter vi dig direkte på mail, inden opgraderingen foretages. Har du flere webhoteller hos os, vil du modtage en separat mail om, hvornår de enkelte webhoteller opgraderes.

Vi forventer, at alle gamle webhoteller vil blive opgraderet hen over sommeren.

Der vil være en smule nedetid under datamigreringen, men vi vil forsøge at begrænse dette mest muligt. Vi informerer dig desuden i god tid, så du også kan nå at informere dine kunder. 

 

Når dit webhotel er opgraderet vil du kunne se det ved, at webhotellet har skiftet navn til en af de nye pakker, samt du kan tilgå de nye funktioner under det nye punkt "Webhotel værktøjer", som du ser her:

kontrolpanel-opgraderet_curanet-webhoteller-2021

 

 

Fra de gamle til de nye pakker

Som udgangspunkt bliver alle webhoteller opgraderet til det nye webhotel, der har en tilsvarende pris. Her er et overblik, som illustrerer opgraderingen fra de gamle til de nye pakker.

 

Curanet Starter:
Windows / Linux Hotel bliver opgraderet til den nye webhotelpakke "Starter":

Webhotel_upgrade_to_starter@2xCuranet Standard:
Windows / Linux PRO Hotel bliver opgraderet til den nye webhotelpakke "Standard":

Webhotel_upgrade_to_standard@2x

 

Sammenlign:
Se alle specifikati
onerne i de 3 nye pakker her.

 


 

 

Ofte stillede spørgsmål og svar

 

Hvorfor kommer der nye pakker?
Det er vigtigt for os at kunne levere produkter af høj kvalitet. Derfor lancerer vi disse nye pakker, hvor vi har opjusteret flere af specifikationerne, særligt i forhold til hukommelse og diskplads, samt tilføjet en masse nye funktioner til fordel for både jer og jeres kunder. 

 

Hvad med de gamle webhoteller?
De nye webhoteller bliver efter 17. februar tilgængelige for nysalg, men alle eksisterende webhoteller skal også opgraderes. Efter lanceringen af de nye pakker i februar vil vi påbegynde udviklingen af et værktøj, der automatisk kan opgradere de gamle webhoteller. Vi hjælper altså både med opgradering og datamigrering af alle eksisterende webhoteller.

 

Hvad hvis jeg ønsker at opgradere før tid?
Det kan du som udgangspunkt ikke. Det er nødvendigt, at vi står for hele processen for at sikre, at al datamigrering sker korrekt imellem den nye og den gamle server. Når al data er migreret til den ny server, vil vi nedtage den gamle server for at sikre stabil drift i fremtiden - og her er det vigtigt, at alle webhoteller er opgraderet på samme måde, da vi ellers risikerer, at det forkerte webhotel slettes, når vi nedtager den gamle server.

 

Hvad er processen for opgradering til en større pakke?
Ønsker du at opgradere til eksempelvis Curanet Premium, så anbefaler vi, at du følger den automatiske opgradering, hvor du får den tilsvarende webhotelpakke svarende til den pris, du giver i dag. Herefter kan du selv opgradere webhotellet til næste pakke via dit resellerpanel.

 

Hvad skal mine kunder informeres om?
Dine kunder skal gerne informeres om opgraderingen. Vi sender et udkast til, hvad du med fordel kan informere dine kunder om. Du får direkte besked, inden dine webhoteller bliver opgraderet.

 

 


 

 

Miljøvenlig hosting på grøn strøm


Vores nye servermiljø er udstyret med nyt og mere miljøvenlig hardware. Dertil kører alle Curanets datacentre på 100 % grøn strøm, med placering i Danmark. Det betyder, at du kan leve op til dine kunders efterspørgsel på grønne hostingløsninger.

✔ Curanet er 100% Co2-neutral på elforbruget.
✔ Alle vores datacentre benytter vedvarende energi (især nordisk vandkraft).
✔ Du kan markedsføre din virksomhed med dette grønne budskab.

Vi har klargjort materiale til dig og dine kunder om bæredygtige hosting i Danmark og grøn strøm.

 

Download materiale her

 

Materialet er non-branded, og du er velkommen til at dele det på vegne af din virksomhed til dine kunder. Download denne zip-fil og del materialet, hvor - og med hvem - du har lyst til.

 


 

Har du spørgsmål?

Skriv gerne din kommentar til indlægget nedenfor.
Du kan selvfølgelig også fange os på reseller@curanet.dk og på telefon 70 23 11 47 

Vi er altid klar på en snak.

Med venlig hilsen

Henrik Hedegaard
Salgsdirektør, Curanet

 

 


 

Bliv hosting reseller hos Curanet

Vores reseller webhoteller er designet til IT konsulenter og webbureauer, som har behov for at tilbyde ekstra stærk og stabil webhosting til deres kunder, men ikke ønsker det tekniske ansvar, som følger med ved en dedikeret server.

 • 100% white label
 • Daglig backup af alle dine kunder
 • Domæner til indkøbspris og dansk support i verdensklasse!

 

Lignende indlæg