/
Nye Curanet API’er åbner op for automatisering!

Nye Curanet API’er åbner op for automatisering!

Som noget helt nyt hos Curanet kan vi tilbyde dig som partner at benytte dig af API’er.

Vi er klar med super gode nyheder!  

Som noget helt nyt hos Curanet kan vi tilbyde dig som partner at benytte dig af API’er. Vi ved, at API er en efterspurgt funktionalitet, og vi håber derfor, at det er noget, som du kan drage stor nytte af i din daglige forretning.   

Følgende to API’er er tilgængelige: 

  • DNS API  
  • Mail API 

Der er flere fordele ved et API, men én af de primære fordele er, at det kan lette dit arbejde, da du kan integrere dine egne systemer op mod vores. Du kan dermed automatisere interne arbejdsgange og processer og opnå en større effektivitet og spare tid, som du kan bruge på andre vigtige opgaver.  

Et eksempel kan være, at du har til opgave at skulle opdatere 100 domæner. Benytter du dig af et API, kan du køre denne opdatering via kode og blot 1 samlet kørsel. 

Generelt kan oprettelse og opdatering af data også automatiseres og synkroniseres via API’et, hvilket giver færre fejlmuligheder, mindre tastearbejde og bedre overblik.

Du finder mere information om API her >

Bemærk, da API'er er helt nyt, er det lanceret i Beta i en begrænset periode. Eventuelle fejl eller mangler vil blive rettet hurtigt. 

Curanet DNS API  

 

Curanet DNS API  

Med det nye Curanet DNS API, kan du hente og ændre DNS records for et domæne. Det er specielt brugbart for dig, som har mange domæner hos os, og som gerne vil kunne lave rettelser på tværs af mange domæner, uden at skulle bruge et grafisk interface (DNS Admin).  

 

Curanet Mail API  

Det nye Mail API giver dig mulighed for at administrere mail konti, hvor du fx. kan oprette nye eller rette i eksisterende. Du vil desuden kunne lave alias, autoreply og forwards.  

F.eks hvis du har en shop, så kan du nu integrere mail administration direkte ind i shoppen, så dine shop-kunder kan oprette mail konti, ændre dem og slette dem via selvbetjening.  

 

Curanet Ordre API 

Det næste API, som vi vil glæde os til at kunne præsentere for dig, er et Ordre API, så du kan bestille produkter direkte via API. Vi starter ud med produkterne Domæner, webhoteller og e-mail konti. Projektet påbegyndes i 2022.  

 

 Book en gennemgang hos Curanet

 

Book en gennemgang  

Hvis du har spørgsmål til de nye API’er, kan du tage fat i vores Curanet Solutions Sales team på salg@curanet.dk / 7023 1147 eller Support på support@curanet.dk 

Ønsker du en gennemgang kan vi sagtens aftale et online møde, hvor vi kan vide en kort præsentation, og du vil kunne stille spørgsmål.  

De bedste hilsner fra  

Curanet teamet  

 

Henrik Hedegaard

Henrik Hedegaard
Salgsdirektør

KHH_KasperHartvig_2019_Keycard

Kasper Hansen
Technical Account Manager

Mikkel Boegh

Mikkel Bøgh
Partner Account Manager

Max Lund Larsen

Max Larsen
Partner Account Manager

 

Lignende indlæg