/
4 gode grunde til at outsource driften

4 gode grunde til at outsource driften

Vidste du, at du kan slippe for selv at stå for serverdriften for dine kunder? Du kan nemt frigive tid til det, du er bedst til og overlade resten til os.

Hos os i Curanet ligger det os meget på sinde, at være den bedste sparrings- og samarbejdspartner for dig. Vi leverer ikke bare en service til dig. Vi leverer den bedste sparring på markedet, kompromisløs sikkerhed, dedikeret support og professionalisme.  4 gode grunde til at vælge en Service- & Driftsaftale 

Alt efter hvilken virksomhed, du kommer fra, kan der være forskellige årsager til, at det er en god idé at outsource driften. Nogle af fordelene går dog på tværs af både branche, virksomhedsstørrelse og øvrig produktportefølje. Vi kommer med de 4 vigtigste her: 

 1. Du kan fokusere på det, du er god til, og få mere tid til kunderne. 
 2. Det er nemt for dig at synliggøre over for dine kunder, at dit tilbud er konkurrencedygtigt og indeholder et højt serviceniveau.
 3. Du får adgang til vores kompetente teknikere helt fra begyndelsen. Vi hjælper gerne med løsningsdesign, planlægning, oprettelse af servere mm., så du kommer bedst muligt fra start. 
 4. Du får mere tryghed omkring IT-drift og sikkerhed. Du vælger selv den pakke, der passer til dig. Se pakkerne nedenfor.

 


En hånd til den daglige drift

En Service- & Driftsaftale er til dig, der har en infrastrukturløsning hos os. Er du ikke forhandler hos os endnu, er det heldigvis meget nemt at komme i gang. Du kan læse mere om at blive forhandler hos Curanet her.

Måske har du allerede en Cloud Server? Måske har du dit eget virtuelle datacenter? Fælles for begge er, at vi står for infrastrukturen, så du slipper for det. Med en Service- & Driftsaftale tager vi vores driftsansvar skridtet videre - fra ren infrastruktur til de opgaver, der kommer med en Cloud Server eller et virtuelt datacenter.

En service kan fx være:

 • Overvågning af din virtuelle maskine
 • Drift og vedligehold af OS
 • Drift af middleware på din Windows- eller Linux-platform.

 


 

Hvad kan jeg bruge en driftsaftale til, når jeg arbejder i et webbureau?

Med en Service- & Driftaftale behøver du ikke tænke på serverdriften. Du kan med ro i maven hoste dine kunders hjemmesider på en dedikeret server og overlade serverdriften og sikkerheden til os. Så får du mere tid til at designe dine kunders websites og give dem en endnu bedre løsning.

 

Hvad kan jeg bruge en driftsaftale til, når jeg er IT konsulent?

Bruger du meget tid på at varetage alle de faste driftsopgaver på dine kunders løsninger? Det kan hurtigt blive en stor og dyr opgave selv at stå for al driften. Ved at outsource denne til os, kan du frigive tid til flere konsulenttimer og de penge, det koster dig at outsource driften til os, har du hurtigt tjent hjem igen.

 


 

Fra basis drift til fuld driftsaftale 

Du kan som forhandler selv vælge dit driftsniveau for de enkelte servere. Måske ønsker du en ”unmanaged” løsning til et test- og udviklingsmiljø og en standard driftsaftale på et database- og produktionsmiljø.  

Da vi ved, at du som forhandler kan have mange forskellige behov og kompetencer in-house - tilbyder vi også tre forskellige pakker, som du kan vælge mellem: 


    Basis drift     Standard drift     Fuld drift  
Vagttelefon 24/7-365 ✔️ ✔️ ✔️
Serverdrift 24/7-365 ✔️ ✔️ ✔️
Oprettelse af nye virtuelle servere ✔️ ✔️ ✔️
OS-drift   ✔️ ✔️
Drift af antivirus (Windows)   ✔️ ✔️
Drift af databackup   ✔️ ✔️
Windows Middlewaredrift     ✔️
Linux Middlewaredrift     ✔️
Proceduredrift     ✔️
Oprettelse og nedlæggelse af brugere     ✔️
Drifts. og procedurehåndbog     ✔️
Licensadministration     ✔️
Fast tilknyttet kontaktperson     ✔️

 

Simpel afregningsmodel 

Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt for dig. Du vælger derfor blot dit serviceniveau, og så er der tilknyttet en fast enhedspris per server. Du betaler derfor også kun for de servere, du ønsker at have en Service- & Driftsaftale på. Ønsker du på et tidspunkt at stoppe med dele eller hele din aftale, har vi ingen lange bindingsperioder. Lige så nemt som det er at starte aftalen op, lige så nemt er det at stoppe igen.  

 

Tilkøb 

Ud over de tre driftspakker, som fokuserer på drift af virtuelle servere og den software, der er installeret på dem, kan du tilkøbe drift af mere infrastrukturrelaterede produkter. 

Dvs. din samlede løsning kan bestå af én eller flere af følgende produkter: 

 • CRP eller VDC 
 • Serverbackup drift 
 • Firewall administration 
 • SentinelOne - antivirusløsning der beskytter alle endpoints
 • Basis drift, standard drift eller fuld drift 

Drift af serverbackup 

Du slipper for at tænke på at drifte din serverbackup. Vi sørger for at backup jobs er opsat korrekt, og at din backup samt disaster recovery strategi passer til dine behov. Vi holder løbende øje med dine backuprapporter og håndterer eventuelle fejl, som en del af servicen. Dejligt nemt for dig. 

 

Firewalladministration 

Det kan være, at du ikke har tiden til det, hellere vil fokusere på noget andet, eller måske ikke har kompetencerne. I hvert fald vil vi meget gerne stå for din firewall. Vi kan fx hjælpe med access rules, NAT og med at oprette dial-in og site-to-site VPN forbindelser. 

 

SentinelOne

SentinelOne er en såkaldt Next Generation Endpoint Protection Platform (EPP), der installeres på fx din Cloud Server eller en server i dit virtuelle datacenter.
SentielOne beskytter mod trusler før de eksekveres, analyserer og handler på potentielle skadelige processer, automatisk gøre endpoints immune over for nyligt opdagede trusler samt meget mere.

Ønsker du, at vi skal stå for driften af antivirus, kan du vælge det til ved køb af Standard drift eller Fuld drift.

 

Sådan kommer du i gang  

Tænker du at Service- & Driftsaftale kunne være noget for dig? Eller har du flere spørgsmål til løsningen? Du er mere end velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan kontakte os på telefon 7023 1147 eller skrive til os på salg@curanet.dk. 

Er du i forvejen oprettet som forhandler hos os, kan du læse endnu mere om vores Service- & Driftsaftale i vores servicekatalog i forhandlerpanelet lige her

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Henrik Hedegaard

Henrik Hedegaard
Salgsdirektør

KHH_KasperHartvig_2019_Keycard

Kasper Hansen
Technical Account Manager

ALA_AllanLausten_2019_Keycard

Allan Lausten
Solution Manager

 

 

Lignende indlæg