/
Vigtige ændringer til Microsoft 365 & Office 365 abonnementer!

Vigtige ændringer til Microsoft 365 & Office 365 abonnementer!

Microsoft har annonceret en række ændringer til deres Microsoft 365 priser og bindingsperioder. Vi vil i dette blogindlæg give dig et overblik over de væsentligste ændringer, som er vigtige at forholde sig til nu.

Fra januar 2022 indfører Microsoft en ny indkøbsplatform, New Commerce Experience (NCE), der kommer til at erstatte den nuværende måde, du køber licenser på via CSP-programmet. Den nye platform vil køre parallelt med den eksisterende platform frem til 1. marts 2022, hvorefter alle nye aftaler og fornyelse af dine licenser kun vil være tilgængelig på den nye model.Microsoft har annonceret en række ændringer til deres Microsoft 365 priser og bindingsperioder. Vi vil i dette blogindlæg give dig et overblik over de væsentligste ændringer, som er vigtige at forholde sig til nu.

Prisstigninger på Microsoft 365 & Office 365

Microsoft Office 365 får nye vejledende priser på en række af de allermest populære varenumre. Prisændringen træder i kraft den 1. marts 2022 og er en global prisændring. Det gælder alle aftaler, der tegnes eller fornyes efter den dato.  

Følgende Microsoft produkter stiger 20% i pris per 1. marts 2022: 

Nedenstående er vejledende udsalgspriser fra Microsoft

Curanet-nye-priser

Bemærk, ovenstående priser er kun gældende ved 12 måneders binding og er vejl. udsalgspriser. Ved en 1 måneds binding skal du lægge 20 % ekstra til prisen. 

Nye abonnementsbetingelser
- gå ind i dit forhandlerpanel og tag stilling!

Da Microsoft indfører ændringer til bindingsperioden, vil vi fremover kun tilbyde enten en 1 måneds eller 12 måneders bindingsperiode. Den månedlige pris ved 1 måneds binding er 20% højere end ved årlig binding.

Du skal derfor sammen med dine kunder tage et aktivt valg i dit resellerpanel mellem følgende to bindingsperioder senest den 15. februar 2022.

  • 1 måneds binding med månedlig fakturering og 20% tillæg (forudbetaling)
  • 12 måneders binding med årlig fakturering (forudbetaling)

Du skal være opmærksom på, at vælges der en 1 måneds bindingsperiode, og at man samtidig har et af de produkter, som stiger 20% i pris, vil prisstigningen være 44% fra næste abonnementsperiode. Man overgår til sin nye bindingsperiode fra næste abonnementsfornyelse. 

Hvis man derimod tilkendegiver sit valg om en 12 måneders bindingsperiode inden 15. februar 2022, kan man ”låse” sin nuværende månedspris i et år - frem til den 27. februar 2023 og dermed udskyde de kommende prisstigninger fra Microsoft.

Foretag dit valg i forhandlerpanelet >

 

Hvad sker der, hvis I ikke foretager et aktivt valg?

Hvis ikke du og dine kunder foretager et aktivt valg senest den 15. februar 2022, fornyer vi automatisk et abonnement til en 12 måneders bindingsperiode, når det nuværende abonnement udløber. I praksis berører dette tidligst abonnementsperioder fra april 2022 og frem, da alle abonnementer fornys på de gamle vilkår til og med marts.

Dette gælder både for: 

  • Kunder med et 12 måneders abonnement i dag
  • Kunder med 2-11 måneders abonnement i dag
  • Kunder med 1 måneds abonnement i dag

Følgende vil ske: 

  • Du modtager ca. 1 måned før periodeudløb en faktura på en 12 måneders periode. Evt. prisstigning er indregnet.​
  • Abonnement flyttes teknisk til NCE, når nuværende periode udløber.​

 

Lad os starte dialogen op!

Har du spørgsmål til ovenstående så tag endelig fat i os på salg@curanet.dk eller 70 23 11 47. 

De bedste hilsner fra

Kasper Hartvig Hansen & Mikkel Bøgh 
Curanet A/S 

 

Lignende indlæg