/
Storage - til mere komplekse behov

Storage - til mere komplekse behov

Har du kunder med komplekse behov til dataopbevaring? Tillad os at præsentere en sikker, skalerbar og dansk dataopbevaringsløsning: Storage.

Har du hørt om vores Storage-løsning? En sikker, skalerbar og dansk dataopbevaringsløsning til dig, der har brug for mere komplekse storage-løsninger.Løsningerne henvender sig til folk, der:

  • mangler storage til en nuværende VPS- eller cloudløsning
  • har SQL-cluster
  • har brug for Docker-Container
  • ønsker at gemme store mængder af data

Kort sagt: Har du kunder med komplekse behov til dataopbevaring, er vores storage-løsninger svaret.

 

Datalagring til ethvert behov

Vi tilbyder 4 forskellige pakker, som matcher forskellige storagebehov:

 

Object Storage

Object Storage er en (nærmest uendeligt) skalérbar storage-arkitektur, der behandler data som ustrukturerede objekter/buckets – i modsætning til traditionelle arkitekturer, der opstiller data i volumes/blocks (Block Storage) eller filhierarkier (File Storage).

Object Storage er optimal til backup, større mængder af ustruktureret data eller statiske dataset, Big Data eller til S3-kompatible Cloud Native Applications.

Vi tilbyder to former for Object Storage. Den ”rene” Object Storage egner sig godt til S3-kompatible Cloud Native Applications eller til backupapplikationer som fx TSM, Rubrik eller Veeam. Object Storage FS (File Space) derimod er, hvor man via en klient kan få adgang til løsningen som et mount-point eller en disk på en server. Sidstnævnte performer desuden lidt bedre, da metadata om alle filer lagres lokalt (og online).

 

File Storage

File Storage er en storage-arkitektur, hvor data bliver gemt i en hierarkisk struktur – enten som filer eller folders.

File Storage er oplagt til shared storage til web servere, clusters og som supplement til en VPS.

Det er optimalt, hvis man ønsker at gemme mange mindre filer og er desuden en fleksibel storageløsning til både Windows og Linux.

 

Block Storage

Block Storage er en storage-arkitektur, der typisk bruges i SAN-miljøer, hvor data bliver gemt i volumes – også kendt som blocks.

Block Storage anbefaler vi, hvis der er behov for shared storage til clusters, databaser, transaktionsdata og andre read/write-intensive data.

Block Storage er kendetegnet ved høj performance og bruges derfor typisk til ovenstående eksempler.

Det er desuden et oplagt valg til især Windows-miljøer, og det er perfekt til clustre, hvor flere noder skal kunne nå den samme storage.

 

 

Storage med fordele

 

Alle pakker har fuld redundans og uden I/O-begrænsninger. Derudover er alle løsninger baseret på teknologi fra én af markedets førende leverandører.

Vi stiller datacentret til rådighed og sørger for, at hardwaren er på plads og spiller. Alle vores virtuelle servere kører på stærke og stabile løsninger fra producenter som Intel, Dell og Cisco i et ISO 27001-compliant miljø.

Har du spørgsmål til indholdet i blogindlægget eller hvilken løsning, der er den rette for dig og/eller dine kunder, er du meget velkommen til at kontakte salgsdirektor Henrik Hedegaard på hhe@curanet.dk eller tlf. 76 34 20 62.

 

Lignende indlæg