/
Få det bedste fra begge verdener med en virtuel datacenter løsning!

Få det bedste fra begge verdener med en virtuel datacenter løsning!

”Hvilken it-infrastruktur skal jeg tilbyde mine kunder”? Skal de gå on-prem eller benytte sig af en cloud-udbyder? Hvilken løsning imødekommer bedst kravene til sikkerhed, skalerbarhed, kontrol, fleksibilitet, etc.? Vi har et godt bud!

Valg. Vi træffer dem hver dag - fra de store til de små.Det er ikke altid nemt, for et valg indebærer også et fravalg.

Eller gør det?

Lad os zoome ind på en konkret problemstilling fra vores branche, som de fleste it-forhandlere har eller kommer til at stå overfor – nemlig: ”Hvilken it-infrastruktur skal jeg tilbyde mine kunder”? 

Få både kontrol & fleksibilitet med en virtuel datacenterløsning fra Curanet


Med en virtuel datacenterløsning fra Curanet, så behøver du og dine kunder fx. ikke at vælge mellem kontrol og fleksibilitet i serverløsningen. Her får du nemlig det bedste fra begge verdener.

Med et virtuelt datacenter fra Curanet, kan du udvide dit eget on-prem datacenter til os eller udelukkende benytte dig af dit virtuelle datacenter ved Curanet. På den måde overlader du en stor del af ansvaret til Curanet, men du har stadig kontrollen og får øget fleksibilitet.

Man kan sige, at et virtuelt datacenter er dit eller din kundes helt eget datacenter i vores datacenter, hvor vi giver dig fuld kontrol, høj fleksibilitet og alle de nære fordele fra et lokalt server setup.

Du får en rå, fleksibel og skalerbar infrastruktur, som kan være et perfekt valg til virksomheder, der ønsker sit eget datacenter – uden al besværet.


Med et virtuelt datacenter kan du og dine kunder:
 • Fokusere på jeres kerneforretning og spare tid på drift af infrastruktur
 • Få dybdegående teknisk support og garanteret høj oppetid
 • Få adgang til et ISO 27001-certificeret datacenter
 • Få adgang til selv at oprette, opsætte og opgradere servere
 • Få mulighed for at outsource en lang række interne opgaver

 


Hvordan fungerer det?


Et virtuelt datacenter er en såkaldt IaaS-løsning (Infrastructure as-a-Service). Det du eller dine kunder får as-a-Service er altså vores hjælp til at tage os af infrastrukturen i din datacenterløsning.

 
virtual-datacenter-blogpost
 

Vi håndterer netværk, storage, VMware hosts og virtualisering, hvilket betyder, at du eller dine kunder ikke skal bekymre sig om at udvikle og evt. fejlsøge:

 • Routere
 • Switche
 • Firewall
 • VLAN
 • SAN
 • Load balancers
 • Fysiske hosts

Alt det står vi nemlig for – ligesom vi også sørger for skalering af infrastrukturen, samt at det er styr på revisionserklæringer og ISO-certificering af datacentret.

En anden væsentlig faktor er, at du slipper for at skulle forny den underliggende hardware. Det står vi nemlig for.

Generelt anbefales det, at man udskifter sin hardware hvert 5 år. Med en virtuel datacenter løsning vil du slippe for den CAPEX investering i udskiftning og opdatering af alt ovenstående – hvad enten det gælder hosts, switche, router, firewall eller lign.

 


Hvem henvender et virtuelt datacenter sig til? 


Et virtuelt datacenter kan være relevant for forskellige typer af virksomheder. Det kan både være nogle af Danmarks største it-konsulenthuse til helt almindelige SMB virksomheder, der har valgt at udskifte sit fysiske server-setup. Om et virtuelt datacenter er noget for dig eller dine kunder, kommer i høj grad an på, hvilken løsning du har i dag – og hvilke it-ambitioner, du har for din forretning.  

Hvis du kan nikke genkendende til nogle af nedenstående udsagn, så kan et virtuelt datacenter være relevant at overveje:

 • Dit nuværende server-setup fylder for meget – både fysisk og i budgettet

 • Din it-infrastruktur har svært ved at følge med din forretning 

 • Du har svært ved at leve op til dine kunders certificeringskrav med den it-infrastruktur, du har i dag 

 • Den tid, du bruger på at vedligeholde dine servere i dag, bedre kan bruges som konsulenttimer

 • Du vil være sikker på, at dine data bliver i Danmark 

 


Flere gode grunde til at kigge nærmere på en virtuel datacenter løsning!

Vi har allerede nævnt flere fordele ved en virtuel datacenter løsning, men vi vil også lige fremhæve 5 yderligere punkter, som er værd at tage med i overvejelserne.

Når du indgår en aftale med Curanet om at forhandle en virtuel datacenter løsning, så kan du se frem til at:

 1. Få adgang til Curanets certificeringer
  ISO 27001 og ISAE 3402 er to af branchens mest respekterede standarder for informationssikkerhed, og med et virtuelt datacenter får du gavn af begge – også når du snakker med kundeemner med høje sikkerhedskrav

 2. Benytte dig af teknisk sparring på højt niveau
  + 15.000 virtuelle maskiner i produktion giver en vis erfaring, som du selvfølgelig også vil kunne trække på, hvis du skal have input til dit VMware-setup eller idéer til, hvordan du udvikler det. Vores team besidder rigtig høje Linux og Windows kompetencer, som du kan sparre med.

 3. Bliv afregnet efter faktisk forbrug
  Du betaler kun for de ressourcer, du bruger (RAM, CPU og Storage) – hverken mere eller mindre. Det giver dig et overblik over dine faste månedlige udgifter, som er svært at få med fx Azure eller AWS.

 4. Få sparring hos vores knivskarpe jurister
  Vi har nogle super dygtige jurister, som kan hjælpe dig med fx. GDPR relateret spørgsmål og cases. Hvis ikke I selv har adgang til sådanne ressourcer internt, så tøv ikke med at række ud til os. Vi vil gerne hjælpe.

 5. Slip din kreativitet løs sammen med vores marketing
  Det er også i vores interesse, at dine kunder bliver eksponeret for de gode budskaber omkring et virtuelt datacenter. Vores marketing vil derfor hellere end gerne hjælpe dig med at skabe nogle gode kampagner, invitere til events eller hvad du kunne have interesse i.

 

Tænker du, at et virtuelt datacenter er noget for dig og dine kunder? 

 

Det håber vi! Vi synes i hvert fald det giver ”det bedste fra begge verdener”!

Bliv inspireret af 3 cases, hvor andre forhandlere fortæller om deres løsning og samarbejdet med Curanet.

 

VMware-baseret VDC-løsning giver agilitet og konkurrenceevne

Med en kundebase, der tæller nogle af landets største e-handelsvirksomheder, er IMPACT én af de førende spillere på det danske marked for strategisk e-handel. Det betyder også, at der stilles store krav til IMPACTs infrastruktur, som skal være sikker, pålidelig og skalérbar. Med det udgangspunkt besluttede IMPACT sig for at iværksætte en ny IaaS-løsning i samarbejde med Curanet. 

 

En løsning der giver kunderne de bedste muligheder

Ditmer er et digitaliseringshus, som effektiviserer arbejdsgange, forbedrer kunderelationer og skaber nye digitale forretningsmodeller. Et vigtigt element for Ditmer og deres kunder er, at løsningerne kører stabilt og sikkert. Derfor stiller Ditmer høje krav til deres hosting-partner. Læs meget mere om Ditmers løsning hos Curanet samt de fordele og muligheder, der følger med det tætte samarbejde.

 

Et samarbejde hvor fleksibilitet og service er helt i top

Nyit er en virksomhed, som fokuserer på IT-infrastruktur til erhverv. Oprindeligt havde de deres eget datacenter, men da det skulle opgraderes, valgte de i stedet at partner op med Curanet.

Et fordelagtigt valg, de er rigtig glade for. Læs med her, og forstå hvorfor.

 Lad os starte dialogen op

Tag fat i os for en snak omkring vores virtuelle datacenter løsning, hvad det giver dig af muligheder som forhandler, samt hvordan vi kan hjælpe dig med at rådgive dine kunder bedst muligt.

Du kan kontakte os på tlf. 7023 1147 eller salg@curanet.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Henrik Hedegaard

Henrik Hedegaard
Salgsdirektør

KHH_KasperHartvig_2019_Keycard

Kasper Hansen
Technical Account Manager

Mikkel Boegh

Mikkel Bøgh
Partner Account Manager

Max Lund Larsen

Max Larsen
Partner Account Manager

 

Lignende indlæg